Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Trådlös Högtalare

Saxound

Trådlös Högtalare Saxound är ett unikt koncept inspirerat av några av de ledande högtalarna i världen. Det är en sammansmältning av den bästa innovation som har gjorts redan för några år sedan, med en blandning av vår egen innovation, vilket gör det till en helt ny upplevelse för människor.Kärnelementen i Saxound är den cylindriska formen och gängningsenheten. Saxounds dimensioner är inspirerade av en vanlig kompakt skiva med en diameter på 13 centimeter och en höjd på 9,5 centimeter, som kan förskjutas med en hand. Den består av två 1 ”Tweeters, två 2” mellanförare och en baskylare uppbyggd i en så liten formfaktor.

Projektnamn : Saxound, Designers namn : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Kundens namn : Design Under Garage.

Saxound Trådlös Högtalare

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.