Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tandlaser

LiteTouch™

Tandlaser LiteTouch ™ är en Erbium: YAG-tandlaser (2 940 nm våglängd) för hård- och mjukvävnadsbehandlingar. Erbium: YAG-våglängden absorberas väl i vatten- och hydroxylaptitmolekyler, som konstruerar tänder och ben, och är därför mest tillämpliga i en mängd hårda och mjuka vävnadsapplikationer. LiteTouch ™ med sin Laser-in-the-Handpiece-teknik ger oöverträffad precision och kraft, inga ergonomiska begränsningar, vilket möjliggör mikrokirurgi och icke-invasiva arbetsförmågor samtidigt som det förebygger förebyggande tandvård.

Projektnamn : LiteTouch™, Designers namn : Light Instruments Ltd., Kundens namn : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Tandlaser

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.