Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hi-Fi Skivspelare

Calliope

Hi-Fi Skivspelare Det ultimata målet med ett Hi-Fi-vändbord är att återskapa det renaste och okontaminerade av ljud; denna essens av ljud är både terminalen och konceptet för denna design. Denna försköna tillverkade produkt är en skulptur av ljud som återger ljud. Som en skivspelare är den en av de bästa Hi-Fi-skivspelarna som finns tillgängliga och denna enastående prestanda indikeras och förstärks av dess unika form och designaspekter. gå med i form och funktion i en spirituell förening för att förkroppsliga Calliope-skivspelaren.

Projektnamn : Calliope, Designers namn : Deniz Karasahin, Kundens namn : Calliope Audio.

Calliope Hi-Fi Skivspelare

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.