Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Commodia Byrå

Commodia

Commodia Byrå Commodia av ArteNemus är en byrå med organiska ytor och former. Dess avancerade utseende betonas av användningen av träslag av exceptionell kvalitet och av enastående utförande. Dess form understryks av kontrasten mellan träfärgen på ytorna och träfärgen på kanterna. Dessutom ges material och ytor på dolda ytor samma speciella uppmärksamhet på kvalitet än de på synliga ytor vilket resulterar i ett estetiskt koncept utan diskontinuitet. Commodias design är samtidigt med en klassisk inspiration.

Projektnamn : Commodia, Designers namn : Eckhard Beger, Kundens namn : ArteNemus.

Commodia Commodia Byrå

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.