Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Halsband

Scar is No More a Scar

Halsband Designen har en dramatisk smärtsam historia bakom sig. Det inspirerades av mitt oförglömliga pinsamma ärr på min kropp som brändes av starkt fyrverkeri när jag var 12 år. När jag försökte täcka den med en tatuering varnade tatueraren mig för att det skulle vara värre att täcka skräcken. Alla har sitt ärr, alla har sin oförglömliga smärtsamma berättelse eller historia. Den bästa lösningen för att läka är att lära sig att möta det och starkt övervinna det snarare än att täcka eller försöka fly från det. Därför hoppas jag att människor som bär mina smycken kan känna sig starkare och mer positiva.

Projektnamn : Scar is No More a Scar , Designers namn : Isabella Liu, Kundens namn : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Halsband

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.