Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Entrébord

organica

Entrébord ORGANICA är Fabrizios filosofiska skildring av alla organiska system där alla delar är sammankopplade för att ge existens. Designen baserades på den mänskliga kroppens komplexitet och den mänskliga föruppfattningen. Betraktaren leder till en sublim resa. Dörren till denna resa är två massiva träformer som uppfattas som lungor, sedan en aluminiumaxel med kontakter som liknar en ryggrad. Betraktaren kan hitta tvinnade stavar som ser ut som artärer, en form som kan tolkas som ett organ och finalen är ett vackert mallglas, starkt men bräckligt, precis som människans hud.

Projektnamn : organica, Designers namn : Fabrizio Constanza, Kundens namn : fabrizio Constanza.

organica Entrébord

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.