Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord

Catena

Soffbord Ett soffbord bestod av fyra sidobord. Den ovanliga placeringen av sidobord komponerar soffbordets L-form, vilket är en originalform för soffbord. Det krävs ingen extra ansträngning för att använda bord som kaffe eller sidobord, bara sidobordena ska föras till L-form. De bärande elementen i varje sidobord bildas med olika kombinationer av samma form. Denna enkla form, en rektangel med cirkulär kant, är också formen på varje sida av soffbordet, så formen på varje sidobord och cofebord är annorlunda men besläktade.

Projektnamn : Catena, Designers namn : Ayça Sevinç Tatlı, Kundens namn : .

Catena Soffbord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.