Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Förpackningsdesign

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Förpackningsdesign Projektet var att designa ett helt nytt intryck med den befintliga produktförpackningen, vilket min klient inte blev imponerad av. Detta är den första produkten som INNOTIVO någonsin har gjort, min kund förväntade mig att min design skulle sätta ett riktmärke för de kommande produkterna i framtiden, och denna produktförpackning har framgångsrikt uppfyllt "INNOTIVO" sätt att utforma, futuristisk och stark visuell påverkan.

Projektnamn : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Designers namn : Jeffery Yap ®, Kundens namn : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Förpackningsdesign

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.