Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bord, Stolar

Hoek af

Bord, Stolar "Hoek af" betyder bokstavligen på engelska "saknar ett hörn", men när du säger att någon missar ett hörn i nederländska betyder det att de är lite galen. Jag tänkte på dessa ord medan jag tänkte på en vän som "saknar ett hörn", så det blev uppenbart för mig att även om han saknar ett hörn så är han faktiskt mer intressant. Och än det slog mig, om du tar en fyrkant och du klipper av ett hörn skapas två nya hörn, vilket innebär att istället för att förlora något, vinner något. Varje "hoek af" har tappat ett hörn men vunnit två hörn och två ben.

Projektnamn : Hoek af, Designers namn : David Hoppenbrouwers, Kundens namn : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Bord, Stolar

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.