Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Gungstol

WIRE

Gungstol Med hjälp av CNC-rullningstekniken bildas WIRE av två bitar av aluminiumrör. Trots att det är en funktionell stol, ser det ut som ledningar som hänger i en plan yta. Sittplatsen är dold i rören. Stolen har en unik struktur med mycket god självbalans. Det är ett hållbart, stabilt och hållbart stycke med låga materialkostnader och lyxigt utseende. WIRE tillverkas enkelt. Dessutom gör de lätta och rostfasta materialen det bra för utomhus- och inomhusbruk.

Projektnamn : WIRE, Designers namn : Hong Zhu, Kundens namn : .

WIRE Gungstol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.