Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Qr-Kodklistermärke

Marketplace on the Move

Qr-Kodklistermärke Nytt sätt att sälja din bil överallt! Endast på www.krungsriautomarketplace.com där du kan posta för att sälja din bil och vi kommer att producera QR-kodklistermärke baserat på din listade bilens unika webbadress, med din valda klistermärkedesign leverera sedan till din plats så att du kan fästa klistermärke på din bil! !! För köpare, skanna bara QR-koden som du ser på säljarens parkeringsplats i varuhus, kaféer, byggnader osv. Tillgång till bilinformation direkt. Ring säljaren och kolla in den. Alla har plötsligt hänt på den plats där ni båda är !!!

Projektnamn : Marketplace on the Move, Designers namn : Krungsri Auto, Kundens namn : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Qr-Kodklistermärke

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.