Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Muse

Lampa Inspirerad av 'Won Buddhism' när det säger att det inte finns några absoluta egenskaper i vårt universum, har vi gett en paradoxisk kvalitet till 'ljus' genom att ge det en 'fysisk närvaro'. Anden meditation som den uppmuntrar var en kraftfull inspirationskälla som vi använde för att skapa denna produkt; integrera egenskaperna ”tid”, ”materia” och ”ljus” i en enda produkt.

Projektnamn : Muse, Designers namn : Anarkhos design , Kundens namn : Anarkhos Design.

Muse Lampa

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.