Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Transportförpackningar

The Cube

Transportförpackningar Vår signaturprodukt The Cube är ett Open Architecture Crating System som är en patenterad störande teknik inom förpackningsindustrin; Det är den enda marknadslösningen som är utformad för att gå från produktbelastning i slutet av en tillverkares produktionslinje, till en leveranslastbil och direkt till detaljhandelsförsäljningsgolvet eller distributörer från många olika branscher också, vilket minskar överförpackningen och eliminerar kostnadsskikt . Det var den första förpackningsdesignen som uppfyller miljö- och ISTA-testdirektiv från Walmart.

Projektnamn : The Cube, Designers namn : Luis Felipe Rego, Kundens namn : Smart Packaging Systems.

The Cube Transportförpackningar

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.