Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol, Stapelstol

xifix-one

Stol, Stapelstol Konstruktionen är baserad på nödvändigt minimum fysik och material, flerbruk, inomhus-utomhus, hörnstol, stapelstol, rundmjuk, Feng Shui. Den viktbärande konstruktionen består av ett enda, ändlöst rör. Sätet är fixerat vid två axiella punkter och ligger ovanpå en tredje konstruktionspunkt. De axiella fixerade punkterna vid ramen gör att sätet kan fällas tillbaka och stolarna kan staplas i varandra. Sitsen kan enkelt tas bort, olika material, klädsel, form, färg och design kan bytas ut.

Projektnamn : xifix-one, Designers namn : Juergen Josef Goetzmann, Kundens namn : Creativbuero.

xifix-one Stol, Stapelstol

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.