Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" utvecklades som en premium vodka. Designen är minimalistisk, både i form av flaskan och i färgerna. En enkel cylindrisk flaska och ett begränsat antal färger (vitt, gråtoner, svart) betonar produktens kristallina renhet och elegansen och stilen i en minimalistisk grafisk inställning.

Projektnamn : Kasatka, Designers namn : Anastasia Smyslova, Kundens namn : Anastasia Smyslova.

Kasatka Vodka

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.