Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smycken

odyssey

Smycken Den grundläggande idén om odyssey av monomer innefattar att täcka voluminösa, geometriska former med en mönstrad hud. Från detta utvecklas ett samspel mellan tydlighet och snedvridning, öppenhet och doldhet. Alla geometriska former och mönster kan kombineras efter behov, variera och kompletteras med tillägg. Denna fascinerande, enkla idé möjliggör skapandet av ett nästan outtömmande sortiment av mönster, perfekt i överensstämmelse med möjligheterna med snabb prototypning (3D-utskrift), eftersom varje kund kan få en helt individuell och unik produkt producerad (besök: www.monomer. eu-shop).

Projektnamn : odyssey, Designers namn : monomer, Kundens namn : monomer.

odyssey Smycken

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.