Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kollektivtrafik

Azur: Montreal Metro Cars

Kollektivtrafik Utformningen av de nya Montreal Metro Cars värdesätter det kraftfulla band som finns mellan Montrealers och deras underjordiska tunnelbanesystem. Mer än bara ett effektivt transportmedel, Montreals nya tunnelbilar ger både staden och dess invånare möjligheterna till en bättre livskvalitet under många år framöver. Det bär Montreals aura av kreativ energi, ger en källa till stolthet, säkerställer en större koherens, intuitivitet och användbarhet inom tjänsten och bidrar till lokal och global hållbarhet.

Projektnamn : Azur: Montreal Metro Cars, Designers namn : Labbe Designers, Kundens namn : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Kollektivtrafik

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.