Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Helautomatisk Tebryggare

Tesera

Helautomatisk Tebryggare Den helautomatiska Tesera förenklar processen med tepreparation och sätter ett atmosfäriskt steg för att göra teet. Det lösa teet fylls i speciella burkar där unik bryggningstid, vattentemperatur och mängden te kan justeras individuellt. Maskinen känner igen dessa inställningar och förbereder det perfekta teet helt automatiskt i den transparenta glaskammaren. När teet har hällts ut sker en automatisk rengöringsprocess. En integrerad bricka kan tas bort för servering och även användas som en liten spis. Oavsett om en kopp eller en kruka är ditt te perfekt.

Projektnamn : Tesera, Designers namn : Tobias Gehring, Kundens namn : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera Helautomatisk Tebryggare

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.