Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

loop-сhair

Stol Idén med den här stolen kom till mig när jag såg en slinga från rektangelsnittet, som är krökt för att bilda armarna. Metalldelarna är anslutna med bultarna till träbenen och stolens rygg och säte är gjord av transparent plast. Anslutningen av dessa tre olika material ger en illusion av lätthet.

Projektnamn : loop-сhair , Designers namn : Viktor Kovtun, Kundens namn : Xo-Xo-L design.

loop-сhair  Stol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.