Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Paravent

Positive and Negative

Paravent Detta är en produkt som fungerar som funktion och skönhet samtidigt, kryddad med en antydan till kultur och rötter. "Positiv och negativ" paravant fungerar som en justerbar och mobil barriär för integritet som inte sticker ut eller stör ett utrymme. Det islamiska motivet ger en spetsliknande effekt som subtraheras och vice versen från Corian / Hartsmaterialet. I likhet med yin yang finns det alltid lite bra i det dåliga och alltid lite dåligt i det goda. När solen går ner på "Positivt och negativt" är det verkligen dess lysande ögonblick och de geometriska skuggorna målar rummet.

Projektnamn : Positive and Negative , Designers namn : Mona Hussein Design House, Kundens namn : .

Positive and Negative  Paravent

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.