Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bistro

Ubon

Bistro Ubon är en thailändsk bistro som ligger i kärnan i Kuwait City. Det har utsikt över gatan Fahad Al salim, en gata som är väl respekterad för sin handel tillbaka i dagarna. Rymdprogrammet för denna bistro kräver en effektiv design för alla kök, förvaring och toalettområden; vilket möjliggör en rymlig matplats. För att detta ska kunna utföras fungerar interiören på ett harmoniskt sätt för att integreras med de befintliga konstruktionselementen.

Projektnamn : Ubon, Designers namn : Rashed Alfoudari, Kundens namn : .

Ubon Bistro

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.