Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Meddelandekort

Standing Message Card “Post Animal”

Meddelandekort Låt djurpappersfarkosten leverera dina viktiga meddelanden. Klottera ditt meddelande i kroppen och skicka sedan med andra delar in i kuvertet. Detta är ett roligt meddelandekort som mottagaren kan montera tillsammans och visa. Har sex olika djur: anka, gris, sebra, pingvin, giraff och renar. Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme.

Projektnamn : Standing Message Card “Post Animal”, Designers namn : Katsumi Tamura, Kundens namn : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Meddelandekort

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.