Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender ZOO är ett pappershantverkssats för att tillverka sex djur som var och en tjänar som en tvåmånaders kalender. Ha ett roligt år med din "lilla zoo"! Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet ”Life with Design”.

Projektnamn : calendar 2013 “ZOO”, Designers namn : Katsumi Tamura, Kundens namn : good morning inc..

calendar 2013 “ZOO” Kalender

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.