Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tryck För Att Mata Ut Elektriska Kontakter

The GAN Switch

Tryck För Att Mata Ut Elektriska Kontakter Normalt om någon skulle vilja ta ut en elektrisk kontakt måste de stänga av strömmen och dra ut den med en hänsynsfull mängd energi.Denna konceptuella men synliga idé gör att bara ett finger kan göra allt jobbet. PÅ / AV-omkopplaren, som också är en knapp för att ta ut kontakten, hjälper till att berätta om kontakten är ansluten till strömförsörjningen eller inte.

Projektnamn : The GAN Switch, Designers namn : Tay Meng Kiat Nicholas, Kundens namn : .

The GAN Switch Tryck För Att Mata Ut Elektriska Kontakter

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.