Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Renovering

Apartment in Athens

Renovering Denna lägenhet på bottenvåningen, inbäddat bakom en mogen frodig trädgård, var helt sluten och omvandlades till denna moderna miljö. Måttet 85 m., Har lägenheten moderna arkitektoniska element, användningen av naturliga material (som travertin och trä), en djärv grå färg kontrastad med vit, mjukad av naturligt ljus och markerad med dold och exponerad LED-belysning, plus en del industriellt inspirerade designelement. Mittpunkten till hemmet består av ett böjd kökstak som börjar bakom väggskåpet och slutar som en bokhylla.

Projektnamn : Apartment in Athens, Designers namn : Athanasia Leivaditou, Kundens namn : Studio NL.

Apartment in Athens Renovering

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.