Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bord Med Justerbar Bordsskiva

Dining table and beyond

Bord Med Justerbar Bordsskiva Denna tabell har möjlighet att anpassa ytan till olika former, material, texturer och färger. Till skillnad från ett konventionellt bord, vars bordsskiva fungerar som en fast yta för serveringstillbehören (plattor, serveringsskivor, etc.), fungerar detta bordets komponenter både som ytan och tillbehören. Dessa tillbehör kan komponeras i olika formade och storlekskomponenter beroende på önskad matbehov. Denna unika och innovativa design förvandlar ett traditionellt matbord till ett dynamiskt centrum genom dess ständiga omarrangering av böjda tillbehör.

Projektnamn : Dining table and beyond, Designers namn : Athanasia Leivaditou, Kundens namn : Studio NL.

Dining table and beyond Bord Med Justerbar Bordsskiva

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.