Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Spargris

DEEPE

Spargris Objektet är en spargris. Det unika karaktärsformade utseendet kombinerar ett dyrt, prestigefylldt smycke med en älskvärd och snäll och konstant närvaro av familjemedlemmar. Insamling är mycket funktionella egenskaper. Men den mest enastående funktionen DeePee - allt utöver standardfunktioner uppfyller perfekt - är att ny formulering, unik och kompletterande kontextualiserad "juvel" allt exklusivt hem.

Projektnamn : DEEPE, Designers namn : Zoltan Madosfalvi, Kundens namn : Lima Home design studio.

DEEPE Spargris

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.