Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Leksaker

Minimals

Leksaker Minimaler är en bedårande rad av modulära djur som kännetecknas av användning av primär färgpalett och geometriska former. Namnet härstammar i taget från ordet "Minimalism" och sammandragningen av "Mini-Animals". Visst är de avsedda att avslöja essensen av toyness genom att eliminera alla icke-väsentliga former, funktioner och begrepp. Tillsammans skapar de en panton av färger, djur, kläder och arketyper, och uppmuntrar människor att välja den karaktär de identifierar sig med.

Projektnamn : Minimals, Designers namn : Sebastián Burga, Kundens namn : Minimals.

Minimals Leksaker

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.