Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontorsbyggnad

Jansen Campus

Kontorsbyggnad Byggnaden är ett slående nytt tillskott till skyline, som kopplar samman industriområdet och gamla stan och har sina triangulära former från de traditionella takhöjderna i Oberriet. Projektet integrerar innovativ teknik, innehåller nya detaljer och material och uppfyller strikta schweiziska "Minergie" hållbara byggnadsstandarder. Fasaden är klädd i ett mörkt förpatinerat perforerat Rheinzink-nät som framkallar tätheten i tonerna i träbyggnaderna i det omgivande området. Anpassade arbetsutrymmen är öppen planlösning och byggnadens geometri delar ut vyer till Rheintal.

Projektnamn : Jansen Campus, Designers namn : Davide Macullo Architects, Kundens namn : .

Jansen Campus Kontorsbyggnad

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.