Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrumsuppsättning

FRACTURE

Badrumsuppsättning Unik stil av keramiska sanitetsartiklar, anmärkningsvärd design av brottglaslinjer Kommentar Dekonstruktivism ... Fraktur Sönderdelning av integriteten hos konstruktionens komponenter, spelen på ytor, för att göra geometriska designelement som exteriör av produkter och flytta den dekonstruktivistiska stilen baserad på som ett exempel på Fracture Bien mötte en av de mest anmärkningsvärda serierna.

Projektnamn : FRACTURE, Designers namn : Bien Seramik Design Team, Kundens namn : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

FRACTURE Badrumsuppsättning

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.