Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smycke

Poseidon

Smycke Smycken som jag designer uttrycker mina känslor. Det representerar mig som konstnär, designer och även som person. Utlösaren för att skapa Poseidon ställdes under de mörkaste timmarna i mitt liv när jag kände mig rädd, sårbar och i behov av skydd. Jag designade primärt den här kollektionen för att användas i självförsvar. Även om denna uppfattning har bleknat under hela detta projekt, finns det fortfarande. Poseidon (havsguden och "Earth-Shaker", av jordbävningar i grekisk mytologi) är min första officiella samling och riktar sig till starka kvinnor, tänkt att ge bäraren en känsla av kraft och förtroende.

Projektnamn : Poseidon, Designers namn : Samira Mazloom, Kundens namn : samirajewellery.

Poseidon Smycke

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.