Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smycken

Angels OR Demons

Smycken Vi bevittnar den ständiga striden mellan gott och ont, mörker och ljus, dag och natt, kaos och ordning, krig och fred, hjälte och skurk varje dag. Oavsett vår religion eller nationalitet har vi fått höra historien om våra ständiga kamrater: en ängel som sitter på vår högra axel och en demon till vänster, övertygar ängeln oss att göra gott och registrerar våra goda gärningar. Han djävulen övertygar oss att göra dåligt och föra register över våra dåliga gärningar. Ängeln är en metafor för vår "superego" och djävulen står för "Id" och den ständiga striden mellan samvete och medvetslös.

Projektnamn : Angels OR Demons, Designers namn : Samira Mazloom, Kundens namn : Samira.Mazloom Jewellery.

Angels OR Demons Smycken

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.