Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Transformerbara Stolar Och Soffbord

Sensei

Transformerbara Stolar Och Soffbord Sensei-stolar / cofee-bord är ett möbel som gillar de flesta av mina skapelser, börjar med att hitta nya sätt att dra fördel av små utrymmen genom geometriska slumpmässiga ritningar. Projektets stil pekas på ett minimalistiskt sätt, där vi inte har några kurvor, men istället har vi linjer, plan och neutrala färger, som svartvitt. Stolarna, när de sitter horisontellt och sammanfogas av ryggen, ger oss ett cofee-bord. Tabellets mittdel (där ryggen är sammansatta) är otroligt stark och man kan sitta ner på mitten utan att ens flytta bordet.

Projektnamn : Sensei, Designers namn : Claudio Sibille, Kundens namn : Sibille.

Sensei Transformerbara Stolar Och Soffbord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.