Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Typsnitt

Red Script Pro typeface

Typsnitt Red Script Pro är ett unikt teckensnitt inspirerat av ny teknik och prylar för alternativa kommunikationsformer, som harmoniskt förbinder oss med dess fria bokstavsformer. Inspirerad av iPad och designad i borstar uttrycks den i en unik skrivstil. Det innehåller engelska, grekiska såväl som det kyrilliska alfabetet och stöder över 70 språk.

Projektnamn : Red Script Pro typeface, Designers namn : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Kundens namn : .

Red Script Pro typeface Typsnitt

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.