Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Belysningsutställning Och Butik

Light Design Center Speyer, Germany

Belysningsutställning Och Butik Showroom i det nya Light Center Speyer, som ligger i en fabriksbyggnad, skulle utformas som utställningsutrymme, konsultområde och mötesplats. Här skulle en ram generera synergieffekter för interiördesign skapas för alla senaste ljustrender, tekniker och ljusdesign. Dess sofistikerade struktur var att bygga ryggraden i hela ljusutställningen, men samtidigt var det aldrig för att överskugga prioriteten för de ljusobjekt som skulle ställas ut. För detta ändamål skapade naturen en enhetlig form som inspiration: "twister", ett naturfenomen med osynliga krafter ...

Projektnamn : Light Design Center Speyer, Germany, Designers namn : Peter Stasek, Kundens namn : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Belysningsutställning Och Butik

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.