Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bord

Baboor Dawar Line

Bord I en strävan efter att överskrida gränserna för normalitet och evigt försök att blanda historiskt egyptiskt arv med moderna designmedel presenterade i material och finish, har detta distinkta stycke "Baboor" inspirerats av den traditionella "Primus spis" som har varit en obligatorisk utrustning för över ett sekel och har fortfarande sin rikliga användning fram till denna dag på landsbygden. Det är en påminnelse om ett av många artiklar, som en gång var en prestigefylld handelsvara och med tiden har skuggat utrotning till en antikvitet. Varje objekt kan vara ett mästerverk en gång sett med konstnärlig vision.

Projektnamn : Baboor Dawar Line, Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Bord

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.