Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Säljkontor

Chongqing Mountain and City Sales Office

Säljkontor "Mountain" är huvudtemat för detta försäljningskontor, som är inspirerad av Chongqings geografiska bakgrund. Mönstret av grå kulor på golvet formas i triangulär form; och det finns massor av udda och skarpa vinklar och hörn på funktionsväggarna och de oregelbundna mottagningsdiskarna för att demonstrera begreppet ”berg”. Dessutom är trapporna som förbinder golven utformade för att vara en passage genom grottan. Samtidigt hängs LED-belysning från taket, som imiterar regnbild i dalen och ger en naturlig känsla, för att mildra hela intrycket.

Projektnamn : Chongqing Mountain and City Sales Office, Designers namn : Ajax Law, Kundens namn : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Säljkontor

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.