Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Capsule Lamp

Lampa Lampan var ursprungligen designad för ett barnklädmärke. Inspirationen kommer från kapselleksaker som barn får från automater som vanligtvis finns på butiksfronter. När man tittar upp på lampan kan man se ett gäng färgglada kapselleksaker, varje bärande önskan och glädje som väcker ens ungdomliga själ. Antalet kapslar kan justeras och innehållet bytas ut som du vill. Från vardagliga trivia till speciella dekorationer blir varje objekt du lägger i kapslarna en egen unik berättelse och kristalliserar därmed ditt liv och sinnestillstånd vid en viss tidpunkt.

Projektnamn : Capsule Lamp, Designers namn : Lam Wai Ming, Kundens namn : .

Capsule Lamp Lampa

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.