Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bluetooth-Headset

Bluetrek Titanium +

Bluetooth-Headset Detta nya "Titanium +" -headset från Bluetrek, färdig i elegant design som symboliserar "att nå ut" (bomröret som sträcker sig från det cirkulära öronstycket), byggt i ett hållbart material - aluminiummetalllegering och framför allt utrustad med kapaciteten för att strömma ljudsignal från de senaste smarta enheterna. Snabbladdningsfunktionen gör det möjligt att utöka konversationen på ett ögonblick. Den patentsökt designen på batteri placeringen gör att balans på vikten på headsetet ökar användarkomforten.

Projektnamn : Bluetrek Titanium +, Designers namn : CONNECTEDEVICE Ltd, Kundens namn : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Bluetooth-Headset

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.