Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hyllsystem

Quadro Qusabi

Hyllsystem Quadro Qusabi Shelving System (eller inom kort QQ) har inspirerats av byggnadsställningens mångsidighet. Qusabi (betyder "kil" på japanska) införs i stolpöppningar i önskad höjd. Hyllor och lådor placeras på Qusabikilar utan verktyg eller muttrar. Vilken som helst hylla eller en låda kan bytas ut när som helst. Det är enkelt att montera ett nytt QQ-system endast med 2 hyllor, 4 stolpar och ett stopp. Den minsta hyllstorleken är 280 kvadrat cm. Andra hyllor är 8 cm bredare eller längre. QQ-system kan monteras om och utökas oändligt genom att lägga till nya inlägg och hyllor till det befintliga systemet.

Projektnamn : Quadro Qusabi, Designers namn : Sonia Ponka, Kundens namn : MultiMono.

Quadro Qusabi Hyllsystem

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.