Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lyxigt Showroom

Scotts Tower

Lyxigt Showroom Scotts Tower är en förstklassig bostadsutveckling i hjärtat av Singapore, utformad för att möta efterfrågan på starkt anslutna, mycket funktionella bostäder i stadsområden av ett växande antal arbetare från hemmet och unga yrkesverksamma. För att manifestera den vision som arkitekten - Ben van Berkel från UNStudio - hade om en 'vertikal stad' med distinkta zoner som normalt skulle spruta horisontellt över ett stadsblock, föreslog vi att skapa "utrymmen i ett utrymme", där utrymmen kan förvandlas som krävs av olika situationer.

Projektnamn : Scotts Tower, Designers namn : Constance D. Tew, Kundens namn : Creative Mind Design.

Scotts Tower Lyxigt Showroom

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.