Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sockerbitar

Two spoons of sugar

Sockerbitar Att ha te eller dricka kaffe är inte bara för att släcka en törst. Det är en ceremoni för att hänge och dela. Att lägga till socker till ditt kaffe eller te kan vara lika enkelt som du kommer ihåg romerska siffrorna! Oavsett om du behöver en enda sked socker eller en två eller tre, måste du bara välja ett av de tre siffrorna som är gjorda av socker och smaka det i din varma / kalla dryck. En enda åtgärd och ditt syfte är löst. Ingen sked, ingen mätning, det blir så enkelt.

Projektnamn : Two spoons of sugar, Designers namn : Stav Axenfeld, Kundens namn : .

Two spoons of sugar Sockerbitar

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.