Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tvättställ

Vortex

Tvättställ Målet med virvelkonstruktionen är att hitta en ny form för att påverka vattenflödet i handfat för att öka deras effektivitet, bidra till deras användarupplevelse och förbättra deras estetiska och semiotiska egenskaper. Resultatet är en metafor, härledd från en idealiserad virvelform som indikerar avlopp och vattenflöde som visuellt indikerar hela objektet som en fungerande tvättställ. Denna form i kombination med kranen leder vattnet in till en spiralväg som gör att samma mängd vatten täcker mer mark vilket resulterar i minskad vattenförbrukning för rengöring.

Projektnamn : Vortex, Designers namn : Deniz Karasahin, Kundens namn : Dk design.

Vortex Tvättställ

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.