Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Matstol

'A' Back Windsor

Matstol Massivt trä, traditionellt snickeri och modern maskiner uppdaterar den fina Windsor-stolen. De främre benen passerar genom sätet för att bli kungstolpen och de bakre benen når till toppen. Med triangulering anpassar denna starka design krafterna av kompression och spänning till maximal visuell och fysisk effekt. Mjölkfärg eller klar oljeafinish upprätthåller den hållbara traditionen för Windsor-stolar.

Projektnamn : 'A' Back Windsor , Designers namn : Stoel Burrowes, Kundens namn : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Matstol

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.