Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Varumärkesidentitet, Varumärkesstrategier

babyfirst

Varumärkesidentitet, Varumärkesstrategier en JV mellan utländska och kinesiska enheter som detaljhandlar avancerade importerade babyomsorgsprodukter för den kinesiska marknaden på fastlandet. designen kombinerar sömlöst västerländska och kinesiska, samtida och traditionella, kulturellt och socialt relevanta element. det är en kinesisk tradition att svala nyfödda i röd duk eller kläder för att ge lycka till barnet (röd är färgen av lycka). napp är igenkännligt västerländsk. denna design kommunicerar en strävan efter modernitet samtidigt som man respekterar traditioner. vi fångar också hur barn värdesätts med tanke på ”ettbarn” -politiken i Kina.

Projektnamn : babyfirst, Designers namn : brian LAU lilian CHAN, Kundens namn : .

babyfirst Varumärkesidentitet, Varumärkesstrategier

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.