Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
En Tredelad Fönsterförbandssats

Ribbons, Strips and Diamonds

En Tredelad Fönsterförbandssats Samtidigt som de erbjuder de praktiska fördelarna med helt fodrade gardiner (isolering, solskydd, ekodämpning, värme, maskering av en ful vy) och en mörk (filtrering av ljus) är denna uppsättning också särskilt original, estetisk och elegant och kombinationen av olika färgade tyger (ärta / ljus / metallic mörkgrön, marinblå, vit, gul), texturer (satinband, linne, nät), former (små / stora diamanter) och ytor (rörledningar jämfört med platta tygpaneler) bidrar till den slående effekten.

Projektnamn : Ribbons, Strips and Diamonds, Designers namn : Lesley Bloomfield Faedi, Kundens namn : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds En Tredelad Fönsterförbandssats

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.