Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Arbete Som Hemma

PACO Operation Hub

Arbete Som Hemma Personal är den mest värdefulla skatten för företag. Designen erbjöd ett harmoniskt och funktionellt utrymme för vem som stannar längst på en dag. Modern och lyxig atmosfär som inte bara ges skönhet, detta smakfulla och extraordinära arbete skulle också utgöra en bra modell för kundernas besök som synkroniserar med deras förväntningar till deras varumärkes kvalitet. Den svåraste uppgiften handlade om att maximera kontorsutrymmet med att sätta upp stora balkar över taket ... äntligen hade ett dubbeldäckarutrymme byggts för att skapa användbart område från 1600 till 3000 kvadratfot med bostadshantering.

Projektnamn : PACO Operation Hub, Designers namn : Philip Tse, Kundens namn : PACO Communications.

PACO Operation Hub Arbete Som Hemma

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.