Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bord

Minimum

Bord Mycket lätt och enkelt i produktion och transport. Det är mycket funktionell design, även om det är externt mycket lätt och unikt. Denna enhet är helt demonteringsenhet, som kan demonteras och monteras var som helst. Längden kan göras tillsammans, eftersom det kan vara ben i trämetall, monterade via metallanslutningarna. Benens form och färg kan ändras efter kraven.

Projektnamn : Minimum, Designers namn : Viktor Kovtun, Kundens namn : Xo-Xo-L design.

Minimum Bord

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.