Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tillfälligt Informationscenter

Temporary Information Pavilion

Tillfälligt Informationscenter Projektet är en tillfällig paviljong för blandning i Trafalgar, London för olika funktioner och evenemang. Den föreslagna strukturen betonar uppfattningen om "temporäritet" genom att använda återvinning av fraktbehållare som det primära konstruktionsmaterialet. Dess metalliska natur är tänkt att skapa ett kontrastförhållande med den befintliga byggnaden som förstärker konceptets övergångskaraktär. Det formella uttrycket för byggnaden organiseras och arrangeras på ett slumpmässigt sätt och skapar ett tillfälligt landmärke på plats för att locka till sig visuell interaktion under byggnadens korta livslängd.

Projektnamn : Temporary Information Pavilion, Designers namn : Yu-Ngok Lo, Kundens namn : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Tillfälligt Informationscenter

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.