Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Låda, Stol Och Skrivbord Combo

Ludovico Office

Låda, Stol Och Skrivbord Combo Liksom med Ludovico huvudmöbler har denna kontorsversion obvioulsy samma princip som att dölja en full stol i en låda där stolen inte märks och ses som en del av huvudmöblerna. De flesta kommer att tro att stolarna är ett par fler lådor. Först när vi dras tillbaka ser vi en stol bokstavligen komma ut från ett sådant trångt utrymme fylt med lådor. Inspiration i stor utsträckning kom från ett besök i Pittamiglios kast och alla dess symboliska, dolda meddelanden samt dolda och oväntade dörrar eller hela rum.

Projektnamn : Ludovico Office, Designers namn : Claudio Sibille, Kundens namn : Sibille.

Ludovico Office Låda, Stol Och Skrivbord Combo

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.